Zatvori

SERRAX ULTRA FORTE 250

Serrax ultra forte efikasno umanjuje otok, ublažava bol, ubrzava eliminaciju gnoja i hematoma, smanjuje inflamatorni proces. Ove kapsule imaju pozitivno dejstvo na pacijente sa astmom i hroničnim opstruktivnim bolestima.

    • Estetika, Fizijatrija, Hirurgija, Ortopedija, Stomatologija, Urologija

Šta je: SERRAX ULTRA FORTE 250 su tablete koje efikasno uklanjaju bol, otoke i sve upalne procese u organizmu.
Njihova uloga je u tome da poboljšaju dejstvo antibiotika, pospešuju razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma. Takođe pomažu kod upala sinusa i značajno ubrzavaju oporavak.

Izuzetno je pogodan za sportiste jer potpomaže proces zaceljivanja povreda, a preporučuje se i pacijentima tokom postoperativnog oporavka.

Serapeptaza SERRAX ULTRA FORTE 250 odlikuje pozitivno dejstvo na pacijente sa astmom i hroničnim opstruktivnim bolestima tako što pomoću sposobnosti smanjenja šlajma pročišćava disajne puteve i tako olakšava disanje.

Način delovanja: Serapeptaza SERRAX ULTRA FORTE 250 smanjuje zapaljenski efekat, zato je preporučljiva osobama koje boluju od inflamatornih poremećaja praćenih otocima i bolom, kao što je na primer artritis. Korisna je i kod hroničnih opstruktivnih bolesti, smanjuje hronično zapaljenje, kao i broj neutrofila koji igraju značajnu ulogu u zapaljenskim procesima. Takođe razblažuje sputum koji se iskašljava i poboljšava prohodnost disajnih puteva i nosa.

Sadržaj: Serapeptaza 250.000 SPU

Način upotrebe: Odrasli: 1 kapsula dnevno, jedan sat pre ili dva sata posle obroka sa oko 200 ml vode. Kapsulu progutati bez otvaranja. Proizvod nije namenjen deci.

Namena: Smanjuje otok, ublažava bol, ubrzava eliminaciju gnoja i hematoma, smanjuje inflamatorni proces.

Pakovanje: 10 kapsula.