Zatvori

Serrax gel®

Serrax gel pruža podršku mišićima i zglobovima, umanjujući ukočenost, nelagodnost u zglobovima, kao i relaksirajući mišiće nakon intenzivnih fizičkih napora i sportskih povreda. Svojom specifičnom formulacijom, ovaj gel pruža efikasno olakšanje za brži oporavak.

    • Fizijatrija, Ortopedija

Šta je: Serrax gel® je sveobuhvatni proizvod namenjen za ublažavanje različitih tipova zdravstvenih tegoba. Efikasno pomaže kod upala, otoka i nelagodnosti u zglobovima, rešava probleme sa pokretljivošću zglobova, reumatske tegobe, uganuća, iščašenja, dislokacije. Takođe je odličan izbor za tretiranje sportskih povreda, trauma, kontuzija, istezanja ligamenata i tetiva, upala i mišićnih spazama. Osim toga, pruža olakšanje od grčeva i napetosti u mišićima nakon intenzivnih fizičkih napora i treninga.

Način delovanja: Nakon nanošenja na kožu najpre ispoljava efekat hlađenja, zatim efekat zagrevanja.

Sadržaj: Sadrži jedinstvenu kombinaciju 6 aktivnih sastojaka.

Serapeptaza(400.000 IU/g)
Ekstrakt korena gaveza
Drvo zimzelena(Metil salicilat)
Mentol
Neven
Pantenol

Način upotrebe: 2-3 puta dnevno naneti gel u tankom sloju na željeno mesto i lagano umasirati dok ga kože ne upije. Može se kombinovati sa elektroforezom (kada je ova metoda indikovana) ili ultrazvučnom terapijom.

Namena: Serrax gel® namenjen je za nanošenje na mišiće i zglobove. Serrax gel® se može koristiti kod ukočenosti i nelagodnosti u zglobovima kao i kod napetosti i ukočenosti u mišićima nakon većih fizičkih napora i kod sportskih povreda.

Pakovanje: 75 ml